Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Салат из ветчины с картофелем Insalata con prosciutto e patate

На 8 порций: 300 г ветчины, 300 г картофеля, 150 г майонеза, 100 г маринованных огурцов, 100 г яблок, 100 г зеленого салата. Per 8 persone: 300 g di prosciutto, 300 g di patate, 150 g di maionese, 100 g di cetrioli sott'aceto, 100 g di mele, 100 grammi di insalata verde.

300 г ветчины 300 g di prosciutto
300 г картофеля 300 g di patate
150 г майонеза 150 g di maionese
100 г маринованных огурцов 100 g di cetrioli sott'aceto
100 г яблок 100 g di mele
100 г зеленого салата 100 g di lattuga
75 г корня сельдерея 75 g di sedano
75 г репчатого лука 75 g di cipolla
По 1 ч. ложке зелени и горчицы Entro il 1 cucchiaino di senape e
Уксус, соль по вкусу Aceto, sale qb

Картофель отварить, очистить и нарезать маленькими кубиками. Lessate le patate, sbucciatele e tagliatele a dadini. Яблоки очистить от сердцевины, нарезать ломтиками. Le mele vengono puliti dal nucleo, tagliato a fette. Зеленый салат измельчить. Insalata verde grind. Ветчину (или колбасу), корень сельдерея и маринованные огурцы мелко нарезать. Prosciutto (o salsiccia), sedano e cetrioli sott'aceto tagliati a piccoli pezzi. Все продукты смешать, добавить горчицу, зелень, уксус, соль и заправить майонезом. Tutti i prodotti sono mescolati, aggiungete la senape, erbe aromatiche, aceto, sale e condire con maionese. Посыпать сверху колечками лука, кусочками яблок и украсить зеленью. Cospargere gli anelli di cipolla, mele a fette e decorare con verde.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact