Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Biscuit Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette pizza, torte, frittella: pasta

Бисквит Biscuit

10 яиц, 200 г муки (1,5 ст.), 1 ст. 10 uova, 200 grammi di farina (1,5 st.), 1 cucchiaio. сахара, ванилин. di zucchero, vaniglia.

10 яиц 10 uova
200 г муки (1,5 ст.) 200 g di farina (1,5 st.)
1 ст. 1 cucchiaio. сахара di zucchero
ванилин vaniglia

Желтки растереть с сахаром, пока масса не поднимется втрое. Yolks libra di zucchero finché il composto non sarà triplicare. Белки взбить в крепкую пену, осторожно добавить в желтки 1/3 белков, перемешать, добавить ванилин и муку, после остальной белок. Frusta gli albumi a una ditta di schiuma, aggiungere i tuorli d'uovo 1 / 3 delle proteine, mescolare, aggiungere la vaniglia e la farina, dopo che il resto della proteina. Все хорошенько вымесить, влить в глубокий противень, смазанный сливочным маслом. Tutte impastate accuratamente, versare in una pentola di cottura, unta con il burro. Печь 20-30 мин. Forno per 20-30 minuti. при 200° С. Бисквит выложить на мягкую подставку или сито. a 200 ° C. Biscuit giaceva su un morbido, stand, o un setaccio.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Sezione Ricette pizza, torte, frittella: pasta Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact