Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pasta sfoglia Skorospelov Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette pizza, torte, frittella: pasta

Скороспелое слоеное тесто Pasta sfoglia Skorospelov

500 г муки, 500 г маргарина, 1 чашка молока, соль. 500 g di farina, 500 g di margarina, 1 tazza di latte, sale.

500 г муки 500 g di farina
500 г маргарина 500 g di margarina
1 чашка молока 1 tazza di latte
соль sale

Все продукты быстро замесить и поставить в холодное место на 2-4 часа. Tutti i prodotti rapidamente impastare e mettere in un luogo freddo per 2-4 ore. Вообще тесто может находиться в холодильнике до 1 недели. In generale, la pasta può essere in frigorifero fino a 1 settimana. После выдержки теста в холодильнике, его нужно раскатать, сложить в 2-3 слоя и снова раскатать. Dopo aver tenuto la prova in frigorifero, si deve srotolare, piegare in 2-3 strati e poi stenderla. Повторить этот процесс 4-5 раз, а перед последней раскаткой поставить на 30 мин. Ripetere questo processo 4-5 volte, e prima che l'ultima serie a rotazione per 30 minuti. в холодильник. in frigorifero. Остывшее тесто раскатать в пласт толщиной 2 см. Круглой формой вырезать пышки или раскатать коржи, смазать их яичным желтком. Raffreddato stendere la pasta in uno strato dello spessore di 2 cm di forma circolare ricavata focacce, biscotti o rotolo, lubrificare con tuorlo d'uovo. Выпекать при высокой температуре. Cuocere in forno a temperatura elevata.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Sezione Ricette pizza, torte, frittella: pasta


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact