Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Dżem truskawkowy (sposób pierwszy) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: Konfitury słodkie

Варенье из клубники (способ первый) Dżem truskawkowy (sposób pierwszy)

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Małe owoce skalę - 800 g - czyste i umyć, skropić rumem.

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Małe owoce skalę - 800 g - czyste i umyć, skropić rumem. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Rozszerzanie pan, pakowane truskawek na lodzie lub w zamrażarce do zamrożenia. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Cook syropu, w którym na 1,6 kg cukru 2 szklanki wody. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. Syrop wrzenia wypełnić jagody, gotować trzy razy, za każdym razem usuwając pan od ciepła po gotowaniu dla vystoyki. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Pencu strzelać skimmer, kontynuując do jam już na niskie temperatury. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. Z gotowych skimmer zacięcie do usunięcia jagody, rozłożonych na banki i wlać syrop.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sekcja Przepisy puste: Konfitury słodkie Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Dżem truskawkowy charakterystyka|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact