Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Jam: truskawki (druga metoda) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: Konfitury słodkie

Варенье из клубники (способ второй) Jam: truskawki (druga metoda)

Смочить каждую ягодку свежесобранной клубники в известковой воде, заморозить. Wet każdego Berry świeżo truskawek w wapno wody, nie zamrażać.

Смочить каждую ягодку свежесобранной клубники в известковой воде, заморозить (чтобы все ягоды были отдельно друг от друга, не смерзались). Wet każdego Berry świeżo truskawek w wapno wody, zamrażania (wszystkie jagody były oddzielone od siebie, nie regedit). Сварить сироп : на 800 г ягод требуется 1,2 кг комкового сахара. Ugotować syrop 800 g jagód wymagane Komkova 1,2 kg cukru. Добавить воды в сахар столько, сколько он в себя впитает. Dodać wody do cukru tyle, ile pochłania sam. Осторожно всыпать в сироп ягоды. Przestroga Wlać jagód syrop. После того как варенье будет готово, ягоды вынуть, разложить в баночки, залить сиропом. Po jam jest gotowy, usuń jagody, rozłożone w małych słoików, wlać syrop.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sekcja Przepisy puste: Konfitury słodkie Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Recept dżemu truskawkowego|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact