Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sok: "Chinese Jabłka" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: Konfitury słodkie

Варенье «Китайские яблочки» Sok: "Chinese Jabłka"

Китайку помыть, наколоть игольным «ёжиком», веточки-плодоножки подрезать наполовину. Umyć Kitaika, ukłucie igłą "Jeż", gałązki, pocięte łodygi na pół.

Китайку помыть, наколоть игольным «ёжиком», веточки-плодоножки подрезать наполовину. Umyć Kitaika, ukłucie igłą "Jeż", gałązki, pocięte łodygi na pół. Плоды опустить в кипяток, через минуту-две откинуть на дуршлаг, ополоснуть холодной водой. Owoce skreśla się we wrzącej wodzie, minutę lub dwie, aby wyrzucić durszlak, spłukać zimną wodą. Сварить обычный сироп (на 1 кг плодов 1,5 кг сахара), заправив его чайной ложкой соли. Cook konwencjonalnych syropu (1 kg owoców 1,5 kg cukru), napełnił ją łyżeczka soli. Китайку опустить в сироп, прокипятить один раз на сильном огне, а потом варить на слабом. Kitaika usunięte w syropie, ponownie gotować na dużym ogniu, następnie gotować na niskim poziomie.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sekcja Przepisy puste: Konfitury słodkie Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact