|
|
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: Konfitury słodkie Дынное варенье Jam Melon Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Wybór dojrzałych owoców, usuń go z rdzenia z nasion i cięcia skorupy. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни... W octu winnego na dwa dni do wprowadzenia melony ciało ...
Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Wybór dojrzałych owoców, usuń go z rdzenia z nasion i cięcia skorupy. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни, нарезанную кубиками. W octu winnego na dwa dni do wprowadzenia melon mięso, pokroić w kostkę. Вынуть, дать соку стечь. Usuń pozwalają drenaż soku. Сварить сахарный сироп (1:1), опустить в него кубики дыни. Cook syropu cukrowego (1:1), należy go usunąć kostki melona. Когда дыня будет готова, станет прозрачной, но не разварится, выбрать ее шумовкой и поло¬жить в банку. Kiedy melona jest gotowa stać się przejrzyste, ale nie gotował, zaznacz go i odpieniacz ¬ Polo Live w banku. Сироп доваривать до густоты, чтобы с ложки стекал, вытягиваясь в нитку. Syrop gotować trochę dłużej gęstości, z łyżką, aby odsączyć, stojąc w wątku. Можно прибавить сахару. Możesz dodać cukier. Потом готовый сироп вылить в посуду с дыней. Wtedy gotowa do syropu wlać do miski z melona.
Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene
|
|