Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Dżem morelowy Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: Konfitury słodkie

Абрикосовое варенье Dżem morelowy

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Mycie morele, usunąć je ze skóry, usunąć kości. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Zważyć dużo jak to możliwe, owoce, gotować tej samej ilości cukru.

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Mycie morele, usunąć je ze skóry, usunąć kości. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Zważyć dużo jak to możliwe, owoce, gotować tej samej ilości cukru. Сварить пенистый сироп, в нем вскипятить один раз абрикосы. Cook foamy syropu, zagotować raz morele. Когда они пустят сок, варенье снять с огня и два часа дать ему отстояться. Kiedy puścili sok, dżem Zdjąć z ognia i na dwie godziny, aby go rozstrzygnąć. Вновь варить, пока не исчезнет пенка. Ponownie, gotować, aż piana zniknie. Снова дать сутки варенью отстояться. Ponownie daje nocne jam rozstrzygnięcia. Потом переложить плоды в эмалированную кастрюльку и залить сиропом, поставить в теплую печь, пока не остынут. Następnie przejście owoców emaliowana patelnia i przykryć syrop miejsce w ciepłych piecu aż ostygnie.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sekcja Przepisy puste: Konfitury słodkie Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Moreli|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact