Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Скоромная солянка Skoromnaya Halofity

В это блюдо идет смесь всяких видов мяса, оставшегося от обеда – жареного, вареного или свежего. W tej anteny jest mieszaniną wszystkich rodzajów mięsa, które zostały po obiedzie - smażone, gotowane lub świeże.

Мясо (говядина, куры, индейка, гусь, утка) мелко нарезать, варить до кипения в бульоне с луком и мукой, обжаренными в 200 г растительного масла, с перцем и лавровым листом. Mięso (wołowina, kurczaki, indyki, gęsi, kaczki), pokrojone na małe kawałki, gotować do wrzenia w rosół z cebuli i mąki, smażone w 200 g oleju roślinnego, z pieprzem i liść laurowy. После этого долить огуречный рассол или разбавленный уксус. Następnie wlać solankę ogórek lub rozcieńczonego octu. В солянку, снятую с огня, влить три взболтанных яичных желтка, непрерывно помешивая, чтобы не свернулись. W zupy Zdjąć z ognia, wlać w trzech miesza żółtek, stale mieszając, aby uniknąć opada się. В тарелку, перед тем как налить солянку, положить мелкую соломку из соленых огурцов, сметану, зелень. Na tablicy przed zalaniem zupy, wprowadzone małe słomy, ogórki kiszone, kwaśną śmietaną, zielonym.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sekcja Przepisy Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Soljanka zupa|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact