Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes placki i naleśniki

Оладьи из тыквы Naleśniki dyni

Тыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Dyni - 1 kg mąki - 200 g, jaja - 2 szt.. Cukier kryształ - 2 łyżki. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. łyżki, sól - 1 / 2 łyżeczki.

тыква — 1 кг dyni - 1 kg
мука — 200 г mąka - 200 g
яйца — 2 шт. Jaja - 2 szt..
сахарный песок — 2 ст. cukier kryształ - 2 łyżki. ложки Łyżeczka
соль — 1/2 чайной ложки sól - 1 / 2 łyżeczki

Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Umyć dyni, czyste, wolne od nasion i kraty. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. W wyniku masowych wlać jaja, dodać sól i cukier, miotełka do bata puszysta piana. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Następnie, kontynuując proces, aby interweniować w małych porcjach mąki. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. Mieszanki powinna przypominać spójności gęsty krem. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Drążenie gotowane ciasto łyżką i wlewając go na gorąco, wysmarowanej patelni, smażyć naleśniki z obu stron. Подавать горячими с маслом или сметаной. Podawać na gorąco z masłem lub kwaśną śmietaną.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты блинов и оладьев Sekcja Przepisy placki i naleśniki Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact