Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soljanka na Dalekim Wschodzie Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Солянка по-дальневосточному Soljanka na Dalekim Wschodzie

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. Kalmary, mrożona (tusze, filety, mackami) - 400 g, kapusta - 500 g, cebula - 3 szt..

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г świeżo mrożone kalmary (tusza, filet, mackami) - 400 g
капуста белокочанная - 500 г kapusty - 500 g
лук репчатый - 3 шт. cebula - 3 szt..
маргарин - 3 ст. margaryna - 3 łyżki. ложки Łyżeczka

Кальмары разморозить в холодной воде. Kalmary rozmrożone w zimnej wodzie. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. Usuwamy resztki zwłok i podroby płyty Chityna. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. Kalmar zanurzyć w ciepłej wodzie (temperatura 60-65 ° C), a następnie usunąć skórę (film), wypłukać w wodzie 2-3 razy. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. Cut Kapusta biała w paski, podsmażyć na margarynie, dodać smażoną cebulę i przyprawy. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 minut, aż gotowane, dodać drobno krojone w paski kalmary. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. Naczynia okładka i gotować, aż gotowe.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sekcja Przepisy Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact