Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sałatka z mięsa z majonezem Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Przepisy - kulinarny Exclusive: sałatki przepisy kulinarne: mięso

Мясной салат с майонезом Sałatka z mięsa z majonezem

Продукты: Produkty:

250 г мяса (отварного, жареного или тушеного), 250 г майонеза, 2 картофелины, 1 головка репчатого лука, 2 соленых огурчика, 5 листиков зеленого салата, 1 яйцо, 1 стручок маринованного красного сладкого перца, молотый черный перец и соль по вкусу. 250 g mięsa (gotowane, smażone lub duszone), 250 g majonezu, 2 ziemniaki, 1 cebula, 2 ogórki kiszone, 5 liści sałaty, 1 jajko, 1 waniliowy marynowana słodka papryka, pieprz i sól do smaku.

Мясо нарезать тонкими маленькими ломтиками. Mięso pokrojone cienkie plasterki młodych. Картофель, предварительно отваренный и очищенный от кожицы, лук, соленые огурчики и половину салатных листьев мелко нарезать, смешать с майонезом и мясом и тщательно перемешать. Ziemniaki wstępnie gotowane i obrane, cebula, ogórki i sałatki pół pozostawia pokrojone na małe kawałki, wymieszać z majonezem i mięsa i dokładnie wymieszać. Салат заправить молотым черным перцем и солью. Sałatka wypełnić czarny pieprz i sól. Украсить стручком красного перца, остальными листьями зеленого салата и сваренным вкрутую и натертым на терке яйцом. Udekorować czerwonych strąków papryki, pozostałych liśćmi sałaty i gotowane jajko i tarty.

Добавил: Деметрий Dodano: Demetrius


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Przepisy sekcji sałatki: Mięso Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact