Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Przepisy - kulinarny Exclusive: diety Przepisy i potrawy warzywne

Грибной острый салат Sałatka z pikantnym Grzyb

400 г шампиньонов, 50 г растительного масла, 1 красный сладкий перец, 2 зубчика чеснока, 1 морковь, 1 луковица. 400 g pieczarek, 50 g oleju roślinnego, 1 czerwona papryka, 2 ząbki czosnku, 1 marchew, 1 cebula.

400 г шампиньонов 400 g pieczarek
50 г растительного масла 50 g oleju roślinnego
1 красный сладкий перец 1 czerwona papryka
2 зубчика чеснока 2 ząbki czosnku
1 морковь 1 marchew
1 луковица 1 cebula
1 ст. 1 łyżka. ложка сахара łyżeczka cukru
0,5 ч. ложки уксуса 0,5 łyżeczki octu
черный молотый перец pieprz
соль sól

Шампиньоны нарезать ломтиками и отварить в подсоленной воде до мягкости, откинуть на дуршлаг и промыть холодной кипяченой водой. Slice grzyby i gotować w osolonej wodzie do miękkości, osączyć i usunąć spłukać zimną przegotowanej wody.
Морковь и лук измельчить, поджарить на растительном масле, остудить. Marchew i cebulę posiekać, zeszklić na oleju roślinnym, cool.
Болгарский перец очистить от семян, мелко порезать, смешать с грибами и жареной морковью. Bułgarski papryki oczyszczone z nasion, drobno posiekane, zmieszane z grzybami i marchewką palone. Заправить салат солью, чесноком, перцем, уксусом, сахаром и дать настояться. Doprawić solą, sałatka, czosnek, pieprz, ocet, cukier i niech się warzyć piwo.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sekcja Przepisy dania dietetyczne i warzyw Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact