Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Piernik Vanilla Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Przepisy - kulinarny Exclusive: Przepisy na Wielkanoc

Пряник ванильный Piernik Vanilla

3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 szklanki mąki, 5 g cukru waniliowego, 1 / 2 łyżeczki sody oczyszczonej, 1 / 2 filiżanki wody, 1 jajko.

3 стакана муки 3 szklanki mąki
5 г ванильного сахара 5 g cukru waniliowego
1/2 ч. ложки соды 1 / 2 łyżeczki sody oczyszczonej
1/2 стакана воды 1 / 2 szklanki wody
1 яйцо 1 jajko

Муку перемешать с содой и просеять. Wymieszać mąkę z sodą i przesiać. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. Wody cukier doprowadzić do wrzenia i Uwarow - syrop z próbki do kroplówki ze strumienia łyżką, jak gęsta wątku. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. Schłodzić do temperatury pokojowej, dodać cukier waniliowy, jajka i mąkę z sodą i mieszać 3-4 minut. до получения однородного теста. do uzyskania jednorodnej ciasta. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. Laminowane z kulkami, położony na zaolejone blachy do pieczenia i piec 5-7 minut w 180-200 ° C.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты к Пасхе Sekcja Przepisy na Wielkanoc Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Piernik przepis|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact