Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Easter bunny Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Przepisy - kulinarny Exclusive: Przepisy na Wielkanoc

Пасхальный зайчик Easter bunny

На 6 зайцев : 1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста, 25 г масла или маргарина, 1 ст. Na 6 pieczenie na jednym ogniu: 1 opakowanie gotowych drożdżowego ciasta francuskiego, 25 g masła lub margaryny, 1 łyżka. ложка сахара, 12 изюминок. łyżka cukru, 12 rodzynek.

На 6 зайцев Na 6 królików
1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста 1 opakowanie gotowych drożdżowego ciasta francuskiego
25 г масла или маргарина 25 g masła lub margaryny
1 ст. 1 łyżka. ложка сахара łyżeczka cukru
12 изюминок 12 rodzynkami
6 яиц (сварить вкрутую) 6 jajek (ugotować na twardo)
1 яйцо (взбить) 1 jajko (beat)

Тесто разделить на 6 кусочков. Ciasto podzielić na 6 kawałków. Из каждого кусочка вылепить пасхального зайца. Z każdej formy sztuki zając wielkanocny. Для глазок вдавить в тесто 2 изюминки. Dla oka wchodząc test 2 rodzynki. В животик зайца вдавить яйцо и закрепить его так, чтобы зайчик обхватил яйцо передними лапками. W prasie brzuchu jaja królika i naprawić tak, aby jajko królik cupped przednimi łapami. Положить зайцев на противень и, накрыв влажным полотенцем, оставить подниматься в теплом месте на 15 мин. Miejsce na pieczenie królików i pokryte wilgotnym ręcznikiem i pozostawić do wzrostu w ciepłe miejsce na 15 minut. Духовку разогреть, смазать зайчиков яйцом, выпекать в духовке около получаса. Piec do ogrzewania, smary zające jajko, zapiec w piekarniku przez ok. godzinę.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты к Пасхе Sekcja Przepisy na Wielkanoc


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact