Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sałatka z awokado i warzyw na liście kapusty Pekin Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Przepisy - kulinarny Exclusive: Sałatka z przepisów: owoców i warzyw

Салат из авокадо и овощей на листьях пекинской капусты Sałatka z awokado i warzyw na liście kapusty Pekin

Капуста пекинская - 300 г, авокадо - 2 шт., перец сладкий - 100 г, сельдерей черешковый - 100 г, сметана - 100-150 г, соль - по вкусу. Pekińczyk kapusty - 300 g, awokado - 2 szt., Papryka - 100 g, pedicellate Seler - 100 g śmietany - 100-150 g, sól - do smaku.

капуста пекинская - 300 г Pekińczyk kapusty - 300 g
авокадо - 2 шт. Awokado - 2 szt..
перец сладкий - 100 г papryka słodka - 100 g
сельдерей черешковый - 100 г seler pedicellate - 100 g
сметана - 100-150 г Krem - 100-150 g
соль - по вкусу sól - do smaku

Пекинскую капусту, сладкий перец, черешковый сельдерей и авокадо промыть, мелко нарезать, посолить, заправить сметаной, тщательно перемешать. Kapusta Pekin, słodka papryka, seler, awokado pedicellate umyte, pokrojone na małe kawałki, dodać sól, doprawić śmietaną, dobrze wymieszać. Каждую порцию салата уложить на небольшие листья пекинской капусты, извлеченные из средней части кочана. Każda część liście sałaty, są wprowadzane do małych Pekińczyk kapusta, pochodzących z połowy głowy.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sekcja Przepisy Sałatka z: warzyw i owoców Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pekin kapusty|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact