Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Przekąska "Gourmet Weakness" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes przekąski: ryba

Закуска «Слабость гурмана» Przekąska "Gourmet Weakness"

240 г крабовых палочек, 2 зубчика чеснока, 1 яйцо, немного молока, соль, перец молотый, панировочные сухари, 20 г твердого сыра. 240 g paluszków kraba, 2 ząbki czosnku, 1 jajko, trochę mleka, sól, papryka w proszku, bułki tartej, 20 g sera.

240 г крабовых палочек 240 g surimi
2 зубчика чеснока 2 ząbki czosnku
1 яйцо 1 jajko
немного молока trochę mleka
панировочные сухари bułka tarta
20 г твердого сыра 20 g sera
соль, перец молотый sól, pieprz, ziemi

Крабовые палочки слегка обжарить целиком, мелко порезать чеснок, приправить им палочки. Crab kije lekko podsmażyć całości, pokrojone czosnek, doprawić laskami. Разбить яйцо в мисочку, взболтать, добавить Podziel jajko w miseczce, dobrze wymieszać, dodać
молоко, соль, молотый перец. mleka, sól, mielony pieprz. Крабовые палочки обмакнуть в смесь, обвалять в сухарях и поджарить до румяной корочки. Crab laski zanurzane w mieszaninie, rolki w bułce tartej i smażyć do uzyskania złotego koloru brązowego. Выложить на блюдо горкой, посыпать тертым сыром, рубленой зеленью и украсить дольками апельсина. Umieść na półmisku spiętrzone, posypać tartym serem, posiekaną zieleni i dekoracji plasterki pomarańczy.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты закусок: рыбные Sekcja Przepisy przekąski: ryba Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact