Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Warzyw grochówkę Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Przepisy - kulinarny Exclusive: diety Przepisy i potrawy warzywne

Суп гороховый овощной Warzyw grochówkę

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. Groch - 400 Pasternak, natka pietruszki, korzeni - 1 szt.. Морковь – 3-4 шт. Marchew - 3-4 szt. Лук репчатый – 1-2 головки. Cebula - 1-2 sztuk.

Горох – 400 г Groch - 400 g
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт Pasternak, natka pietruszki, korzeni - 1 szt.
Морковь – 3-4 шт Marchew - 3-4 sztuk
Лук репчатый – 1-2 головки Cebula - 1-2 głowic
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г Masło i słonecznika - 25 g
Чабер зелень – 2-3 веточки Cząber ziół - 2-3 gałązki
Соль по вкусу Sól do smaku

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. Washed Groch moczyć przez 1 godzinę w zimnej wodzie, następnie wlać do wody. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. Przetwory warzywne, drobno posiekać i podsmażyć delikatnie w mieszance oleju do złotego koloru. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. Pasażować warzywa połączyć z groszkiem, zalać wrzącą wodą i gotować 20-30 minut, aż gotowane, dodać sól do smaku. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. Mączki z ziół, cząber dodać porcjami przy doręczaniu.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Źródło: pani.kiev.ua: diety. Худеем вместе. Khudeem razem.

<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sekcja Przepisy dania dietetyczne i warzyw Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Grochowka|рецепт grochowka|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact