Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: warzyw

Огурцы в томатной заливке Ogórki w sosie pomidorowym napełniania

2 кг помидоров, 5 кг огурцов, 250 г чеснока, 250 г растительного масла, 250 г сахарного песка, 3 ст.л. 2 kg pomidorów, 5 kg ogórków, 250 g czosnku, 250 g oleju roślinnego, 250 g cukru, 3 łyżki соли, 2 ст. soli, 2 łyżki. л. l. 70%-ного уксуса. 70% octu.

2 кг помидоров 2 kg pomidorów
5 кг огурцов 5 kg ogórków
250 г чеснока 250 g czosnku
250 г растительного масла 250 g oleju roślinnego
250 г сахарного песка 250 g cukru
3 ст.л. 3 łyżki соли sól
2 ст. 2 łyżki. л. l. 70%-ного уксуса 70% octu

Помидоры пропустить через мясорубку, добавить растительное масло, сахарный песок, соль, довести до кипения и варить 10 минут. Pomidory przejść maszynce do mięsa, dodać olej roślinny, cukier, sól, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Потом постепенно добавить разрезанные на колечки огурцы. Potem stopniowo dodawać ogórki pokroić w pierścienie. После закипания варить 20 минут, потом добавить чеснок и уксус, все перемешать и разложить в стерилизованные банки, укупорить. Po gotowaniu gotować 20 minut, następnie dodać czosnek i ocet, wymieszać, wstawić do sterylizacji słoików, ukuporit. Резать придется долго, готовится быстро и получится много - 10 банок по 650 г. Cut długo przygotowywane i szybko dostać dużo - 10 puszek 650 g.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Sekcja Przepisy puste: warzyw Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact