Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lecho z bakłażana i papryki Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: warzyw

Лечо с баклажанами и перцем Lecho z bakłażana i papryki

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. 3 kg pomidorów do przewijania mielenia mięsa, 1 kg marchwi kratą, 1,5 kg Julienne cięcia pieprz, 0,5 kg cebuli drobno cięte.

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать, 1 кг баклажанов порезать кубиками. 3 kg pomidorów do przewijania mielenia mięsa, 1 kg marchwi kratą, 1,5 kg Julienne cięcia pieprz, 0,5 kg cebuli drobno cięte, 1 bakłażan cięcia kg w kostkę. Помидоры и морковь тушить 20 минут, затем добавить перец и лук. Pomidory i dusić marchew na 20 minut, następnie dodać paprykę i cebulę. Закипят - добавить баклажаны, 1 стакан сахара, 2 ст. Gotować - dodać bakłażan, 1 szklanka cukru, 2 łyżki. л. l. соли и тушить 15 минут. sól i dusić 15 minut. Минут за 5 до конца тушения добавить 1 ст. Na 5 minut przed końcem ognia, dodać 1 łyżka. ложку уксуса (70%), хорошо перемешать. łyżka octu (70%), dobrze wymieszać. Горячим разложить в банки и стерилизовать: 0,5 л - 10 мин., 1 л - 20 мин. Ardent rozłożona na banki i sterylizowane: 0,5 l - 10 min., 1 l - 20 min. Выходит - 5 литров. Wydawane - 5 litrów.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Sekcja Przepisy puste: warzyw Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Lecho z baklazana|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact