Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Przepisy - kulinarny Exclusive: recipes deser

Мусс медовый Bita miodu

Жидкий мед - 3 ст. Miód płynie - 3 łyżki. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. łyżka cytryna - 1 szt.., kruszone orzechy laskowe - 0,5 filiżanki, żółtka - 2 szt.. jaja - 2 szt..

3 ст. 3 łyżki. ложки жидкого меда łyżek płynnego miodu
1 лимон 1 cytryna
0,5 стакана толченого фундука 0,5 szklanki kruszone orzechy laskowe
2 яичных желтка 2 żółtka
2 яйца 2 jajka
1 стакан сахарного песка 1 szklanka cukier kryształ
0,5 ст. 0,5 ul. ложки желатина łyżki żelatyny
4 ст. 4 art. ложки вина (сладкого) łyżki wina (słodkie)
взбитые сливки Chantilly

Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. Wymieszać miód, sok z cytryny i pół określonej ilości orzechów. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). Żółtka, bicie jaj i cukru w misce określonych w kąpieli wodnej, aż mieszanina zgęstnieje (10 minut). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. Masa doprowadziło do ochłodzenia i dodawać orehovuk mieszaniną miodu. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. Rozpuścić żelatynę w winie, syrop, mieszając, wlać do musu wlać do szklanki, umieścić w lodówce do 1 godziny. Украсить орехами и взбитыми сливками. Udekoruj z orzechami i bitą śmietaną.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты десертов Przepisy sekcji deser Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact