Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes sosy

Соус «Парусник» Sauce "Żaglowiec"

100 мл рыбного бульона, 1 ст. 100 ml bulionu z ryby, 1 łyżka. л. l. сливочного масла, 1 ст. masła, 1 łyżka. л. l. муки, 1 маленькая луковица, 1 маленькая морковь, 1 ст. mąki, 1 mała cebula, 1 mała marchewka, 1 łyżka. л. l. томатной пасты, соль, кетчуп. koncentrat pomidorowy, sól, keczup.

100 мл рыбного бульона 100 ml zasobów rybnych
1 ст. 1 łyżka. л. l. сливочного масла masła
1 ст. 1 łyżka. л. l. муки mąka
1 маленькая луковица 1 mała cebula
1 маленькая морковь 1 mała marchewka
1 ст. 1 łyżka. л. l. томатной пасты koncentrat pomidorowy
соль, кетчуп sól, ketchup

Приготовить рыбный бульон , процедить. Przygotować bulion ryb, osączyć. Мелко нарезать морковь и лук и спассировать в масле. Drobno posiekać cebulę i marchew i spassirovat w oleju. Затем добавить муку с пастой, немного пожарить и положить в бульон. Następnie dodać mąkę pasty, małe ognisko i umieścić w bulionie. Прокипятить, посолить и протереть соус. Zagotować, dodać sól i natrzeć sosem. Охладить и после этого добавить по вкусу кетчуп. Schłodzić i dodać ketchup do smaku.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты соусов Sosy przepisy sekcji Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact