Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Przepisy - kulinarny Exclusive: dania główne przepisy: Drób

Курица в сметане Kurczak w śmietanie

1 курица, 200 г сметаны, соль и перец по вкусу, 1/2 лимона, 50 г сливочного масла. 1 kurczak, 200 g śmietany, sól i pieprz do smaku, 1 / 2 cytryny, 50 g masła.

1 курица 1 kurczak
200 г сметаны 200 g śmietany
соль и перец по вкусу Sól i pieprz do smaku
1/2 лимона 1 / 2 cytryny
50 г сливочного масла 50 g masła

Курицу разрезать на порционные куски. Kurczaka pokrojone na porcje. Уложить в глубокую сковороду или сотейник 2-4 куска курицы, залить 100 г сметаны, посолить, поперчить. Miejsce w głębokiej patelni lub rondlu 2,4 kawałki kurczaka, wlać 100 g śmietany, sól i pieprz. Сверху уложить 3-4 кружочка лимона и опять мясо курицы (2-3 куска). Top świeckich 3,4 cytryny pierścienie i ponownie kurczaka (2-3 szt.). Залить 100 г сметаны и положить 2 кусочка лимона. Okładka 100 g śmietany i wprowadzenia 2 plasterki cytryny. Добавить сливочное масло и тушить примерно 40 минут на медленном огне. Dodać masła i dusić około 40 minut na małym ogniu.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Sekcja receptur dań głównych: Drób Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Инкубатор курчак-200|kurczak w śmietanie|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact