Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Przepisy - kulinarny Exclusive: receptur dań głównych: ryby

Тушеная рыба «Артемида» Gotowana ryba "Artemis"

500 г рыбы, 2 ст.ложки растительного масла, 4-6 луковиц, соль, перец, 2 дольки чеснока, сок лимона, 3-4 помидора. 500 g ryby, 2 łyżki oleju roślinnego, 4-6 cebule, sól, pieprz, 2 ząbki czosnku, sok z cytryny, 3-4 pomidorów.

500 г рыбы 500 g ryby
2 ст. 2 łyżki. ложки растительного масла łyżki oleju roślinnego
4-6 луковиц 4.6 Żarówki
соль, перец sól, pieprz
2 дольки чеснока 2 ząbki czosnku
сок лимона sok z cytryny
3-4 помидора 3,4 Pomidor

Разогреть 1 ст. Heat 1 łyżka. ложку растительного масла, слегка обжарить мелко нарубленный репчатый лук и чеснок, добавить нарезанные помидоры, посолитьи поперчить. łyżka oleju roślinnego, lekko podsmażyć cebulę i czosnek, dodać posiekane pomidory, papryka posoliti. Рыбу очистить, порезать кусочками, сбрызнуть соком лимона и натереть солью. Ryby są czyszczone, cięte na kawałki, skropić sokiem z cytryny i natrzeć solą. Разогреть в сковороде растительное масло, добавить 2-3 ст. Heat oleju roślinnego na patelni, dodaj 2-3 łyżki. ложки воды, положить рыбу, обжаренные ранее лук и помидоры и потушить 30 минут. łyżkami wody, umieścić ryb, smażoną cebulę i pomidory przed i 30 minut do gaszenia.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Sekcja receptur dań głównych: ryby Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact