Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Przepisy - kulinarny Exclusive: Przepisy pizza, pierogi, Crumpet

Пирог "Мулатка" Cake "Mulatka"

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 g masła lub margaryny, 150 g gorzkiej czekolady, 4 jaja, 350 g cukru, 1 cukier waniliowy.

250 г сливочного масла или маргарина 250 g masła lub margaryny
150 г горького шоколада 150 g gorzkiej czekolady
4 яйца 4 jajka
350 г сахара 350 g cukru
1 пакетик ванильного сахара 1 cukier waniliowy
170 г муки 170 g mąki
1 ч. ложка разрыхлителя 1 łyżeczka proszku do pieczenia
150 г размельченных грецких орехов 150 g orzechów włoskich zgnieciony

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. Lekko stopić masło i czekoladę w kąpieli wodnej i bić jajka z cukrem i wanilią. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. Dobrze wymieszać z czekoladą oleju masy z mąką i proszkiem do pieczenia i delikatnie połączyć z jajami. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. Dodać orzechy, leżał na blachy do pieczenia ciasta i piec w piekarniku, podgrzanej do temperatury 180 ° C. Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. Piec przez 25 minut, aż stanie się złotego koloru. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. Pisanie ciasto do ostygnięcia i pokroić w kawałki.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Sekcja Przepisy pizza, pierogi, Crumpet Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact