Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kurczak z serem Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Przepisy - kulinarny Exclusive: dania główne przepisy: Drób

Курица с сыром Kurczak z serem

1 средняя курица, сыр - 200 г, 1/2 пучка петрушки, 1/2 пучка укропа, 2 свежих красных помидора. 1 średni kurczak, ser żółty - 200 g, 1 / 2 pęczek pietruszki, 1 / 2 pęczek koperku, 2 świeże czerwone pomidory.

1 средняя курица 1 średni kurczak
200 г сыра 200 g sera
1/2 пучка петрушки 1 / 2 pęczek pietruszki
1/2 пучка укропа 1 / 2 pęczek koperku
2 свежих красных помидора 2 świeże czerwone pomidory

Вымыть курицу, разрезать так, чтобы она поместилась на противне. Kurczaka umyć, wyciąć tak, aby zmieścić się w rondlu. Отбить, распластать на противне, посолить и поперчить по вкусу, натереть специями и засыпать тертым сыром. Zniechęcają spreadu orzeł na patelni, dodać sól i pieprz do smaku, ruszt przyprawy i pokrycie z tartym serem. Запекать при 200°С на противне, смазанном сливочным маслом. Piec w temperaturze 200 ° C na patelni, wysmarowanych masłem. Выложить на блюдо, посыпать зеленью и украсить свежими помидорами. Umieść na półmisku, posypać ziołami i dekoracji ze świeżych pomidorów.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Sekcja receptur dań głównych: Drób Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact