Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Grecki przekąska Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: warzyw

Греческая закуска Grecki przekąska

1 кг фасоли замочить на ночь, 1 кг лука, 1 кг помидоров и 1 кг моркови измельчить и обжарить по отдельности. 1 kg fasoli namoczyć na noc, 1 kg cebuli, 1 kg pomidorów i 1 kg marchwi posiekać i podsmażyć oddzielnie.

1 кг фасоли 1 kg fasoli
1 кг лука 1 kg cebuli
1 кг помидоров 1 kg pomidorów
1 кг моркови 1 kg marchwi

Фасоль замочить на ночь, лук, помидоры и морковь измельчить и обжарить по отдельности. Moczyć przez noc fasoli, cebuli, pomidorów i posiekać marchewkę i smażyć osobno. Фасоль кипятить минут 10-15, затем все компоненты смешать. Fasola gotować przez 10-15 minut, a następnie wszystkie składniki wymieszać. Добавить 1,5 ст.ложки соли, 2,5 ст. Dodać 1,5 łyżki soli, 2,5 ul. ложки сахара и тушить все 1,5 часа. łyżki cukru i dusić wszystko 1,5 godziny. Если будет сильно густо, можно добавить воды. Jeśli jest bardzo gęsta, można dodać wody. Затем уложить в банки. Następnie umieścić w słoikach. Добавить на каждую литровую банку по 0,5 ст. Do każdej kwarty jar na 0,5, ul. ложки уксуса. łyżki octu.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Sekcja Przepisy puste: warzyw Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact