Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Przepisy - kulinarny Exclusive: Sałatka z przepisów: owoców i warzyw

Салат по-турецки Sałatka turecka

250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 g ugotowanych ziemniaków, 2 jajka na twardo, 150 g orzechów, 30 g rodzynek, 1 / 2 filiżanki sosu śmietany, sól, pieprz, ziele.

250 г отварного картофеля 250 g ugotowanych ziemniaków
2 сваренных вкрутую яйца 2 twardo jaj
150 г орехов 150 g orzechów
30 г изюма 30 g rodzynek
1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 sosie śmietanowym kubek
соль, перец sól, pieprz
зелень Zieloni

Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. Ziemniaki pokroić w cienkie plasterki, które są dzielone na pół. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. Wystarczy posiekać na twardo jaj. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. Wstaw warstw salaterce z ziemniaków i jaj, zraszanie każdej warstwy solą i pieprzem. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. Potem góry określić obrzęk suszone rodzynki, rozdrobnione orzechy prażone, wlać część sosu. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. Więc nadal, aż do włożonego wszystkich produktów. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. Obudowa z sosem i udekorować orzechami, rodzynkami i zioła.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sekcja Przepisy Sałatka z: warzyw i owoców Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact