Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Przepisy - kulinarny Exclusive: sałatki przepisy kulinarne: mięso

Мясной салат с кукурузой и цветной капустой Sałatka z mięsa z kukurydzą i kalafiorem

200 г свинины, 100 г кукурузы, 50 г фасоли, 50 г цветной капусты, 2 соленых огурца, 1 картофелина, 1 головка репчатого лука. 200 g mięsa wieprzowego, 100 g kukurydzy, 50 g fasoli, 50 g kalafiora, 2 ogórki kiszone, 1 ziemniak, 1 cebula.

200 г свинины 200 g mięsa wieprzowego
100 г кукурузы 100 g kukurydzy
50 г фасоли 50 g fasoli
50 г цветной капусты 50 g kalafiora
2 соленых огурца 2 ogórki kiszone
1 картофелина 1 ziemniak
1 головка репчатого лука 1 cebula
200 г майонеза 200 g majonezu
молотый черный перец pieprz
соль sól

Постную свинину отварить, остудить, порезать кубиками. Wieprzowina Lean, ugotować, wystudzić, pokroić w kostkę. Соленые огурцы, лук и отварной картофель мелко порезать, добавить к мясу. Ogórki kiszone, cebulę i ziemniaki gotowane drobno kawałek i dodać do mięsa. Цветную капусту отварить в подсоленной воде до готовности, остудить, разобрать на соцветия. Kalafior ugotować w osolonej wodzie do zrobienia, cool, rozkładać na kwiatostan. Кукурузу и фасоль отварить в подсоленной воде до готовности, остудить. Kukurydzy i fasoli do gotujemy w osolonej wodzie do zrobienia, cool. Смешать все подготовленные ингредиенты, салат посолить, поперчить, заправить майонезом и выложить в салатник. Wymieszać wszystkie składniki przygotowane, sałatka z solą, pieprzem, doprawić majonezem i przeniesiony do salaterki.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Przepisy sekcji sałatki: Mięso Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact