Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes przekąski: warzywa, pieczarki, ser

Паштет из яиц с орехами Pasztet jaj i orzechów

10 сваренных вкрутую яиц, 1 стакан очищенных грецких орехов, 200 г сливочного масла, репчатый лук, укроп, кинза, зерна граната - по вкусу, соль. 10 na twardo jajka, 1 szklanka łuskanych orzechów włoskich, 200 g masła, cebuli, kopru, kolendry, nasion granatu - do smaku, sól.

10 сваренных вкрутую яиц 10 na twardo jaj
1 стакан очищенных грецких орехов 1 szklanka łuskanych orzechów włoskich
200 г сливочного масла 200 g masła
репчатый лук cebula
укроп, кинза, зерна граната - по вкусу kopru, kolendry, nasion granatu - do smaku
соль sól

Яйца сварить вкрутую и пропустить через мясорубку вместе с орехами. Ugotować na twardo jaj i przekazać ją poprzez maszynce do mięsa z orzechami. Добавить по вкусу мелко нарезанный репчатый лук, зелень (укроп, кинзу), сливочное масло, посолить, хорошо перемешать и выложить на тарелку. Dodać do smaku pokrojoną cebulę, zioła (koper, liście kolendry), masło, sól, dobrze wymieszać i położyć na talerzu. Поверхность разровнять и посыпать зернами граната. Powierzchnia wygładzić i posypać Granat nasion.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sekcja Przepisy przekąski: warzywa, pieczarki, ser Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact