Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки Recipes - ekskluzywne kuchni: przepisy na mikrofalowa

Горячие булочки с консервированной рыбой и сыром Bułki Hot z konserw rybnych i serów

4 булочки, 1/2 банки рыбных консервов в масле, 1 яйцо, 4 чайные ложки тертого сыра, 3-4 чайные ложки майонеза, 1 чайная ложка мелко нарубленной петрушки. 4 bułki, 1 / 2 puszki konserwy rybne w oleju, 1 jajko, 4 łyżki startego sera, 3-4 łyżki majonezu, 1 łyżeczka drobno pokrojonej pietruszki.

4 булочки 4 bułki
1/2 банки рыбных консервов в масле 1 / 2 puszki konserw rybnych w oleju
1 яйцо 1 jajko
4 чайные ложки тертого сыра 4 łyżeczki tartego sera
3-4 ч. ложки майонеза 3-4 godziny łyżki majonezu
1 ч. ложка мелко нарубленной петрушки 1 łyżeczka drobno pokrojonej pietruszki

Яйцо сварить вкрутую и мелко нарезать. Ugotować na twardo jajka i drobno posiekać. Рыбные консервы размять вилкой и смешать с яйцом, сыром, зеленью и майонезом. Konserwy rybne z talerza i ugniatać, aby wymieszać z jajkiem, serem, zieleni i majonezem. Булочки надрезать с одного бока, удалить ножом часть теста и вложить в них подготовленный фарш. Nacięcie Bułeczki na jednej stronie, należy usunąć część nóż badania i umieścić je w przygotowanych nadzieniem. Запекать в печи до появления золотистой корочки (примерно 30-40 секунд). Piec w piekarniku aż do złotego koloru (około 30-40 sekund).

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты для микроволновки Receptur Sekcja mikrofalowa Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact