News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Горячие булочки по-болгарски Bułki Hot w języku bułgarskim4 булочки, 4 ч. ложки тертого сыра, 1/2 стручка красного перца, 2 ломтика колбасы или ветчины, 4 ч. ложки творога, 4 веточки свежей или 1/2 ч. ложки сушеной петрушки, молотый красный перец. 4 bułki, 4 łyżeczki tartego sera, 1 / 2 pod czerwonego pieprzu, 2 plasterki salami lub szynki, 4 łyżki twarożku, 4 gałązki świeżego lub 1 / 2 łyżeczki suszonej pietruszki, mielona papryka.4 булочки 4 bułki 4 ч. ложки тертого сыра 4 łyżeczki tartego sera 1/2 стручка красного перца 1 / 2 czerwonych strąków papryki 2 ломтика колбасы или ветчины 2 plasterki kiełbasy lub szynki 4 ч. ложки творога 4 łyżki twarożku 4 веточки свежей или 1/2 ч. ложки сушеной петрушки 4 gałązki świeżego lub 1 / 2 łyżeczki suszonej pietruszki молотый красный перец ziemi papryka Перец и колбасу мелко нарезать и перемешать. Pieprz i cięcia kiełbasę na małe kawałki i wymieszać. Добавить сыр и творог, поперчить и еще раз перемешать. Dodać sery i twarogi, pieprzem i ponownie zamieszać. Булочки немного надрезать с одного бока и удалить ножом часть середины. Bułeczki małe nacięcie na jednej stronie i usunięcie środkowej części noża. Затем наполнить булочки подготовленной смесью и посыпать их зеленью. Następnie wypełnij rolkach przygotowane mieszanki i połóż je zielenią. Прогревайте в печи 40-50 секунд на максимальной мощности. Ocieplenia w piekarniku 40-50 sekund przy maksymalnej mocy. Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |