Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes sosy

Клюквенный соус Sos żurawinowy

1 кг пюре из клюквы крупноплодной, 1 кг яблочного пюре, 0,5 кг томатного пюре, лимонная кислота, молотый перец горький и душистый, сахар, соль. 1 kg wielkoowocowych przecier z żurawiny, 1 kg sosu jabłkowego, 0,5 kg koncentratu pomidorowego, kwas cytrynowy, mielony pieprz i Bitter Sweet, cukier, sól.

1 кг пюре из клюквы крупноплодной 1 kg ziemniaków z dużą żurawiny owocowe
1 кг яблочного пюре 1 kg przecieru z jabłek
0,5 кг томатного пюре 0,5 kg koncentrat pomidorowy
лимонная кислота kwas cytrynowy
молотый перец горький и душистый ziemi papryka słodka i gorzka
сахар, соль cukier, sól

Смешать пюре из клюквы, яблок и помидоров, добавить по вкусу лимонную кислоту, молотый перец горький и душистый, сахар и соль. Wymieszać przecier z żurawiny, jabłka i pomidory, dodać do smaku kwasek cytrynowy, mielony pieprz i Bitter Sweet, cukier i sól. Довести массу до кипений. Bring wiele do wrzenia. Разлить в горячие стерилизованные пол-литровые банки. Wlać do gorącej sterylizowane pół-litrowe pojemniki. Пастеризовать при температуре 85-95 град, в течение 25 мин. Pasteryzowane w temperaturze 85-95 stopni przez 25 min.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты соусов Sosy przepisy sekcji Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Sos zurawinowy|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact