Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sernik Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Przepisy - kulinarny Exclusive: Przepisy pizza, pierogi, Crumpet

Сырный пирог Sernik

На 6 порций : 700 г соленого заварного теста с добавлением мускатного ореха, 250 г мягкого сыра, 25 г сливочного масла, соль. Na 6 porcji: 700 g solonych gotowane ciasto z dodatkiem gałki muszkatołowej, 250 g miękkiego sera, 25 g masła, sól.

700 г соленого заварного теста с добавлением мускатного ореха 700 g solonych gotowane ciasto z dodatkiem gałki muszkatołowej
250 г мягкого сыра 250 g miękkiego sera
25 г сливочного масла 25 g masła
соль sól

Срезать корку с сыра, порезать его тонкими ломтиками. Odetnij skórkę od serów, przeciąć go na cienkie plasterki. Вмешать 200 г сыра в тесто. Wymieszać 200 gram sera w cieście. С помощью кондитерского мешка выложите на смазанный маслом противень в форме ромашки. Korzystanie z worka ciast, Put on naoliwione blachy do pieczenia w formie rumianku. Смазать взбитым яйцом и посыпать оставшимся сыром. Smarować z pobity jajko i posypać serem pozostałych. Запекать 30 минут в духовке при 180°С. Piec 30 minut w piecu w temperaturze 180 ° C. Когда пирог поднимется и зарумянится, он готов. Gdy rośnie ciasto i gorąca, jest gotowa.

Добавил: Гроозова Евгения Dodano: Groozova Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Sekcja Przepisy pizza, pierogi, Crumpet Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Рецепт sernik|серник рецепт|sernik рецепт|рецепт на sernik|rezepte mit sirniki|серник рецепты|retepty na sirniki|рецепты серник|рецепт сэрник|sernik z twarogu recept|rezept sernik|рецепты sernik|sernik recept|серник htwtgn|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact