Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles z grzybami Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Przepisy - kulinarny Exclusive: recipes deser

Профитроли с грибами Profiteroles z grzybami

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. Na 6 porcji: 350 g solonych gotowane ciasto, grzybami (z solą lub grzyby świeże, do smaku), 100 g śmietany, 1 cebula, 50 g sera roquefort, mięty.

350 г соленого заварного теста 350 g solonych gotowane ciasto
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) Grzyb nadzieniem (z solą lub grzyby świeże - do smaku)
100 г сметаны 100 g śmietany
1 луковица 1 cebula
50 г сыра рокфор 50 g sera roquefort
мята bardzo dobry

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. Z worka ciasto, lub łyżka położyć się na wysmarowanej pieczenia ciasta małe kulki. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. Sadzenie na 20 minut w piecu do 180 ° C. Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Mieszać w grzybowym farszem z pokrojonej cebuli i topionym masłem. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Dodać śmietanę, doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Crumble blue cheese drobno posiekane mięty. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Gotowe nacięcie profiteroles z góry, umieścić nadzienie w środku. Поставить на минуту в горячую духовку. Wyślij minut w gorącym piekarniku.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты десертов Przepisy sekcji deser Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact