Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Zupa rybna z pulpetami Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Przepisy - kulinarny Exclusive: Baby Food Recipes

Уха с фрикадельками Zupa rybna z pulpetami

Рыба - 100 г, голова карпа (сазана) - 1 шт., вода - 500 г, молоко - 1 ст. Ryba - 100 g, karp głowy (karp) - 1 szt.., Woda - 500 gramów mleka - 1 łyżka. ложка, масло сливочное - 1 ч. ложка. łyżka masła - 1 łyżeczka.

рыба - 100 г Ryba - 100 g
голова карпа (сазана) - 1 шт. Karp głowy (karp) - 1 szt..
вода - 500 г wody - 500 g
молоко - 1 ст. mleka - 1 łyżka. ложка Łyżeczka
масло сливочное - 1 ч. ложка masło - 1 łyżeczka
яйцо (белок) - 1 шт. jajka (białka) - 1 szt..
картофель мелкий - 1 шт. małych ziemniaków - 1 szt..
крупа манная - 1 ч. ложка kaszy manny - 1 łyżeczka

Из головы рыбы сварить бульон, для этого залить ее водой, посолив по вкусу и положив в воду 1/2 головки репчатого лука, проварить 10-15 мин на слабом огне. Z głowy ryby gotować zupę, do tego, aby napełnić je wodą z solą do smaku i umieścić w wodzie 1 / 2 cebuli, gotować 10-15 minut na małym ogniu. Голову вынуть. Usunąć głowy. Мякоть сырой рыбы 2 раза пропустить через мясорубку вместе с булкой, вымоченной в молоке, добавить кусочек масла, взбитый в пену белок, на кончике ножа соль. Mięso surowe ryby 2 razy przejść przez maszynce do mięsa z białego chleba, namoczoną w mleku, dodać pat masła, bita do białek pianą na czubku noża, sól. Из полученной массы приготовить фрикадельки. Ze względu na mix gotować mięsne. В кипяшую уху положить порезанный кубиками картофель, манную крупу. W uchu kipyashuyu umieścić pokrojone w kostkę ziemniaki, kasza manna. Варить 10 мин. Gotować 10 minut. Опустить в кипящий бульон фрикадельки и варить, пока не всплывут на поверхность. Usuń Pulpety w wrzącego wywaru i gotować aż wypłynie na powierzchnię.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты детского питания Sekcja Przepisy Baby Food Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact