Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ciasteczka owsiane Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Przepisy - kulinarny Exclusive: Dessert Recipes: herbatniki

Овсяное печенье Ciasteczka owsiane

овсяные хлопья - 150 г, маргарин - 150 г, сахарная пудра - 100 г, мука пшеничная - 75 г, сода - 1 ч. ложка. Płatki owsiane - 150 g margaryny - 150 g cukru pudru - 100 g mąki pszennej - 75 g, soda - 1 łyżeczka.

овсяные хлопья - 150 г Płatki owsiane - 150 g
маргарин - 150 г margaryna - 150 g
сахарная пудра - 100 г cukru pudru - 100 g
мука пшеничная - 75 г mąka pszenna - 75 g
сода - 1 ч. ложка soda - 1 łyżeczka

Взбить 125 г маргарина с 75 г сахарной пудры до однородной массы. Beat 125 g margaryny 75 g cukru pudru, aż gładkie. Муку соединить с содой и овсяными хлопьями, добавить к взбитому маргарину и замесить тесто. Połączyć mąkę z sodą i płatki owsiane, dodać do bitej margaryny i zagnieść ciasto. Раскатать тесто в пласт толщиной 5-6 мм, вырезать выемками различные фигурки. Roll out ciasto do grubości warstwy 5-6 mm, wyciąć wcięcia różne figury. Сформованное печенье уложить на смазанный маргарином противень. Gotowe ciasteczka leżały na wysmarowanej pieczenia patelni z margaryną. Выпекать при 230-240°С до золотистой корочки. Piec w temperaturze 230-240 ° C aż do złotego koloru. Охладить. Chłodny. Перед подачей посыпать оставшейся сахарной пудрой. Przed porcji, posypać cukrem pudrem pozostałych.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты десертов: печенье Desery Sekcja Przepisy: ciasteczka Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact