Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Cebula faszerowana wątroby i mięsa Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Przepisy - kulinarny Exclusive: przekąski Przepisy: Mięso

Лук репчатый фаршированный печенью с мясом Cebula faszerowana wątroby i mięsa

лук репчатый - 4 шт., печенка - 40 г, свинина - 40 г, свиное топленое сало - 10 г, мясной сок - 75 г, молотые сухари - 5 г. cebula - 4 szt.., wątroba - 40 g, mięso wieprzowe - 40 gramów, stopiony tłuszcz wieprzowy - 10 g, sok z mięsa - 75 g, mielone suszone - 5 g.

лук репчатый - 4 шт. cebula - 4 szt..
печенка - 40 г wątroby - 40 g
свинина - 40 г wieprzowina - 40 gramów
свиное топленое сало - 10 г stopiony tłuszcz wieprzowy - 10 g
мясной сок - 75 г Sok z mięsa - 75 g
молотые сухари - 5 г ryż suszone - 5 g
соус - 50 г Sos - 50 g
перец, мускатный орех pieprz, gałka muszkatołowa
соль - по вкусу sól - do smaku

Отобрать ровные головки сладкого лука средней величины. Wybierz mieszkanie głowy słodkiej cebuli średniej wielkości. Срезать с них верхушки и осторожно, чтобы не повредить луковиц, вынуть из них середину. Odcięte wierzchołki je i starannie, tak aby nie uszkodzić żarówki, usunąć je ze środka.

Приготовление фарша : печенку и свинину провернуть через мясорубку, посолить, заправить перцем и мускатным орехом по вкусу. Przygotowanie farszu: wątroba wieprzowa i rozpowszechnianych przez mielenia mięsa, sól, przyprawić pieprzem i gałka muszkatołowa do smaku. Часть лука, вынутую из луковицы, изрубить, спассировать и перемешать с фаршем. Część dziobu, wyrwane z cebulą, posiekać, spassirovat i wymieszać z mięsa mielonego. Наполнить фаршем луковицы и положить их в смазанный свиным топленым салом сотейник. Wypełnij mielonego cebula i umieścić je w natłuszczonym rondlu wieprzowych roztopionego smalcu. Залить мясным соком и припустить на слабом огне. Obudowa z sokiem mięso i gotowana na małym ogniu. После этого посыпать молотыми сухарями и запечь в жарочном шкафу. Następnie posypać świeżo bułce ziemi i piec w piecach. При подаче лук положить на блюдо или тарелку, залить небольшим количеством красного соуса, в который добавить отвар от припущенного лука. Po porcji, wprowadzone łuk na półmisku lub płyty, zalać niewielką ilością czerwonego sosu, które dodają rosół z duszoną cebulą. Соус предварительно процедить. Sos wstępnych filtrów.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты закусок: мясные Sekcja Przepisy przekąski: mięso Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact