News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Закуска из сельди «Беломорская» Śledzia Appetizer "Morze Białe"1 сельдь, 50 г лапши или вермишели, 1 луковица 1 śledź, 50 g makaronu lub makaronu, 1 cebula1 сельдь 1 śledzia 50 г лапши или вермишели 50 g makaronu lub wermiszel 1 луковица 1 cebula 2 яйца 2 jajka ½ банки майонеза ½ puszki majonez Зелень Zielony Сельдь разделать на филе, нарезать ломтиками. Śledź pokroić w filety, pokroić w plasterki. Сваренное вкрутую яйцо очистить от скорлупы и покрошить. Twardo jajka ze skorupki i czyste rozpadać. Лук нашинковать тонкими полукольцами. Cebulę posiekać drobno pierścieni. Лапшу или вермишель отварить, соединить с подготовленными продуктами, заправить майонезом, выложить горкой в салатник, украсить вареным яйцом и зеленью. Makaron ugotować lub wermiszel, połączyć z przygotowaną żywność, pora z majonezem, leżały ułożone w salaterce, udekorować gotowane jajko i zieleni. Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |