Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Przepisy - kulinarny Exclusive: Przepisy Napoje: Napoje

Квас хлебный Kvas Chleb

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg chleba żytniego - 8,10 litrów wody, 200 g cukru, 25 g drożdży, 50 g rodzynek i suszonej mięty.

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg chleba żytniego - 8,10 litrów wody, 200 g cukru, 25 g drożdży, 50 g rodzynek i suszonej mięty.

Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел). Pralnia trochę w piecu chlebowym plasterkach żyta (upewnij się, że nie wypalił). Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Rusk umieścić w garnku, zalać wrzącą wodą i pozostawić na 3-4 godziny. Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов. Następnie szczep infuzji, umieścił go w komórkach drożdży, cukru, suszu mięty i pozostawić do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej przez 5-6 godz. Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины. Kiedy rozpocznie się piana, spłynąć i przelać do butelek, wprowadzenie co 2-4 rodzynki. Бутылки закупорить. Butelki skleić. Через 2-3 дня квас готов. 2-3 dni kwas gotowe.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sekcja Przepisy Napoje: Napoje Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact