Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Przepisy - kulinarny Exclusive: Przepisy z pierwszych potraw: zupy

Весенние зеленые щи Spring Green zupy

Можно приготовить таки щи по всем правилам – на мясном бульоне, а можно воспользоваться и более полезном вариантом – на овощном или овоще-травяном отваре. Nadal można zrobić zupę dla wszystkich zasady - w rosole mięso, ale możesz użyć bardziej przydatna opcja - warzyw lub warzyw i ziół.

1 вариант: вскипятите воду, заложите нарезанный картофель и тертую морковь. 1 opcja: zagotować wodę, świeckich i tarte ziemniaki w plasterkach marchew. Когда картофель будет почти готов, засыпьте смесь мелко нарезанных трав – щавель, листья ревеня, листья крапивы, шпинат, и перья многолетнего лука (порея или лука-слизуна). Gdy ziemniaki są już prawie gotowy, wlać mieszaninę posiekane zioła - szczaw, rabarbar odchodzi, pokrzywa, szpinak, pióra wielu lat cebula (por lub cebula-slizuna). Поварите еще несколько минут, и витаминные ароматные вкусные щи готовы. Gotować jeszcze kilka minut, a witamina pachnące pyszne zupy gotowe.

2 вариант: если на вашем огороде не найдется зеленого лука, щи готовят так: обжарить тертую морковь и нарезанный репчатый лук, выложить в кипящую воду, затем добавить картофель, а далее – как в предыдущем рецепте. Wariant 2: Jeśli w Twoim ogrodzie nie znajdzie zielone cebule, kapusty przygotowany w następujący sposób: brązowy startej marchwi i cebuli w plasterkach, połóż je do wrzącej wody, następnie dodać ziemniaki, a następnie - podobnie jak w poprzednim receptury.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


Раздел Рецепты первых блюд: щи Przepisy sekcji pierwsze kursy: zupa Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact