Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sałatka Omletny Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Przepisy - kulinarny Exclusive: sałatki przepisy kulinarne: mięso

Омлетный салат Sałatka Omletny

5 яиц, 300 г вареного мяса или колбасы, 2 луковицы, 0,5 ст. 5 jaj, 300 g gotowanego mięsa lub kiełbasy, 2 cebule, 0,5 ul. молока, майонез, соль. mleko, majonez, sól.

5 яиц 5 jaj
300 г вареного мяса или колбасы 300 g gotowanego mięsa lub kiełbasy
2 луковицы 2 cebule
0,5 ст. 0,5 ul. молока mleko
Майонез Majonez
Соль, перец, чернослив, зелень, ядра грецких орехов - по вкусу Sól, pieprz, suszone śliwki, zielenie, orzechów - do smaku

Яйца взбить с молоком и поджарить с обеих сторон, остудить и нарезать соломкой. Beat jaj oraz z mlekiem i smażyć z obu stron, ostudzić i pokroić w pałeczki. Нарезать мясо (колбасу). Slice mięsa (kiełbasy). Лук очистить, мелко нарезать и обжарить. Cebulę oczyścić, pokroić w małe kawałki i podsmażyć. Нарезать чернослив, добавить в салат, посыпать орехами, посолить, поперчить, заправить майонезом. Cut śliwek, dodać do sałatki, posypać orzechy, sól, pieprz, doprawić majonezem.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Przepisy sekcji sałatki: Mięso Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Колбаса яйця цебуля|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact