![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Трубчатые грибы без уксуса Трубчасті гриби без оцтуНа 1 кг грибов – 30 г соли, 2-3 лаврового листа, 1 ст. На 1 кг грибів - 30 г солі, 2-3 лаврового листа, 1 ст. ложку измельченного укропа. ложку подрібненого кропу.1 кг грибов 1 кг грибів 30 г соли 30 г солі 2-3 лаврового листа 2-3 лаврового листа 1 ст. 1 ст. ложку измельченного укропа ложку подрібненого кропу Подготовленные грибы (белые, подосиновики, подберезовики, маслята, и другие) отварить в подсоленной воде (20 г соли на 1 л) с добавлением лимонной кислоты на кончике ножа, укропа и лаврового листа. Підготовлені гриби (білі, підосичники, підберезники, маслюки, та інші) відварити в підсоленій воді (20 г солі на 1 л) з додаванням лимонної кислоти на кінчику ножа, кропу і лаврового листа. В конце варки добавить чеснок. Наприкінці варіння додати часник. Готовые грибы уложить горячими в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Готові гриби укласти гарячими у скляні банки, закрити кришками і стерилізувати. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Консервування білих грибів|консервування грибів рецепти|рецкпт маринованих грибів|соління грибів|маринування білих грибів|трубчасті гриби|консервування маслят|маринування грибів|маслюки гриби-рецепти|гриби трубчасті|гриби на зиму|мариновані гриби рецепти|рецепти консервування грибів|домашні заготовкі грибів|маринування грибів білих грибів|гриби рецепти|рецепт маринованих грибів|рецепт грибів маринованих|консервація білих грибів|білі гриби консервувати|консервування грибів|соління гливи|консервування грибів маслят|заготовки з грибів|ікра грибна Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |