|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: помідори Помидоры в кисло-сладком маринаде Помідори у кисло-солодкому маринаді На 1-литровую банку: 8-10 шт. На 1-літрову банку: 8-10 шт. помидоров, 1,5 стакана воды, 1/2 стакана уксуса, 1 ст. помідорів, 1,5 склянки води, 1 / 2 склянки оцту, 1 ст. ложка сахара, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка соли, 2 веточки укропа, 1 стручок перца, 2 зубца чеснока. ложка солі, 2 гілочки кропу, 1 стручок перцю, 2 зубці часнику.
На 1-литровую банку: 8-10 шт. На 1-літрову банку: 8-10 шт. помидоров, 1,5 стакана воды, 1/2 стакана уксуса, 1 ст. помідорів, 1,5 склянки води, 1 / 2 склянки оцту, 1 ст. ложка сахара, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка соли, 2 веточки укропа, 1 стручок перца, 2 зубца чеснока. ложка солі, 2 гілочки кропу, 1 стручок перцю, 2 зубці часнику.
Отобрать помидоры средней величины, не мятые и без пятен. Відібрати помідори середньої величини, не пом'яті і без плям. Хорошо промыть в воде. Добре промити у воді. Подготовить литровые банки, помыть их, прокипятить, вынуть из воды, уложить на стол, на дно банки уложить веточки укропа, стручок перца, зубец чесноку. Підготувати літрові банки, помити їх, прокип'ятити, вийняти з води, покласти на стіл, на дно банки покласти гілочки кропу, стручок перцю, зубець часнику. Уложить рядами помидоры, залить их маринадом . Укласти рядами помідори, залити їх маринадом. Банки закрыть металлической крышкой, уложить в кастрюлю с водой, медленно довести до кипения, прокипятить в течение 15-20 минут, вынуть из воды и закатать. Банки закрити металевою кришкою, покласти в каструлю з водою, повільно довести до кипіння, прокип'ятити протягом 15-20 хвилин, вийняти з води і закатати.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|