Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Баклажаны в кисло-сладком маринаде Баклажани в кисло-солодкому маринадіНа 1-литровую банку: 6-8 шт. На 1-літрову банку: 6-8 шт. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. баклажанів, 1,5 склянки води, 2 гілки кропу, 1 ст. ложка сахара. ложка цукру.На 1-литровую банку: 6-8 шт. На 1-літрову банку: 6-8 шт. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. баклажанів, 1,5 склянки води, 2 гілки кропу, 1 ст. ложка сахара, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксуса, 2 зубца чеснока, 1 ст. ложка цукру, 6 зерен перцю-горошку, 1 / 2 склянки оцту, 2 зубці часнику, 1 ст. ложка соли, 1 лист хрена, 1 лист сельдерея. ложка солі, 1 лист хрону, 1 лист селери. Баклажаны перебрать, чтобы не было следов загнивания, хорошо промыть в воде, срезать плодоножку и завязь, опустить на 10 минут в кипящую подсоленную воду, затем вынуть из воды и дать стечь воде. Баклажани перебрати, щоб не було слідів загнивання, добре промити у воді, зрізати плодоніжку і зав'язь, опустити на 10 хвилин у киплячу підсолену воду, потім вийняти з води і дати стекти воді. В промытые и прокипяченные банки уложить листья сельдерея и петрушки, зубец чесноку, один стручок красного перца. У промиті і прокип'ячений банки покласти листя селери і петрушки, зубець часнику, один стручок червоного перцю. На специи уложить баклажаны, сверху, специи, залить маринадом , уложить в кастрюлю с водой, накрыть крышкой и прокипятить 15 минут. На спеції укласти баклажани, зверху, спеції, залити маринадом, укласти в каструлю з водою, накрити кришкою і прокип'ятити 15 хвилин. Затем вынуть из воды, закатать, проверить герметичность и охладить. Потім вийняти з води, загорнути, перевірити герметичність і охолодити. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Рецепти консервів солодкого перцю|консервація баклажанів|рецепти консервування перцю|консервація червоної квасолі рецепт|баклажани консервація|баклажани консервування|рецепти зимових заготовок з баклажанів|баклажани рецепти консервування|баклажани консервовані|консервування баклажан|консервування баклажанів на зиму|кулинарные рецепты із баклажанів|консервування баклажанів|квасоль|баклажанив кисло солодкому соусі|консервовані баклажани|домашні заготівлі|лечо з баклажанів|консервування баклажанiв|баклажани у кисло-солодкому маринаді|баклажан консервування Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |