|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: овочеві Баклажаны в кисло-сладком маринаде Баклажани в кисло-солодкому маринаді На 1-литровую банку: 6-8 шт. На 1-літрову банку: 6-8 шт. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. баклажанів, 1,5 склянки води, 2 гілки кропу, 1 ст. ложка сахара. ложка цукру.
На 1-литровую банку: 6-8 шт. На 1-літрову банку: 6-8 шт. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. баклажанів, 1,5 склянки води, 2 гілки кропу, 1 ст. ложка сахара, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксуса, 2 зубца чеснока, 1 ст. ложка цукру, 6 зерен перцю-горошку, 1 / 2 склянки оцту, 2 зубці часнику, 1 ст. ложка соли, 1 лист хрена, 1 лист сельдерея. ложка солі, 1 лист хрону, 1 лист селери.
Баклажаны перебрать, чтобы не было следов загнивания, хорошо промыть в воде, срезать плодоножку и завязь, опустить на 10 минут в кипящую подсоленную воду, затем вынуть из воды и дать стечь воде. Баклажани перебрати, щоб не було слідів загнивання, добре промити у воді, зрізати плодоніжку і зав'язь, опустити на 10 хвилин у киплячу підсолену воду, потім вийняти з води і дати стекти воді. В промытые и прокипяченные банки уложить листья сельдерея и петрушки, зубец чесноку, один стручок красного перца. У промиті і прокип'ячений банки покласти листя селери і петрушки, зубець часнику, один стручок червоного перцю. На специи уложить баклажаны, сверху, специи, залить маринадом , уложить в кастрюлю с водой, накрыть крышкой и прокипятить 15 минут. На спеції укласти баклажани, зверху, спеції, залити маринадом, укласти в каструлю з водою, накрити кришкою і прокип'ятити 15 хвилин. Затем вынуть из воды, закатать, проверить герметичность и охладить. Потім вийняти з води, загорнути, перевірити герметичність і охолодити.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|