|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: гриби Консервы из трюфеля белого Консерви з трюфеля білого Трюфели, обмакивая в воду, тщательно очистить от грязи и, прополоскав в чистой воде... Трюфелі, умочуючи у воду, ретельно очистити від бруду і, прополоскати в чистій воді ...
На 1 кг трюфелей – 25 г соли. На 1 кг трюфелів - 25 г солі.
Трюфели, обмакивая в воду, тщательно очистить от грязи и, прополоскав в чистой воде, разложить в стеклянные банки и посыпать слегка поваренной солью. Трюфелі, умочуючи у воду, ретельно очистити від бруду і, прополоскати в чистій воді, розкласти у скляні банки і злегка посипати кухонною сіллю. Банки закрыть крышками и стерилизовать в скороварке с подсоленной водой (25 г на 1 л воды): 0,5-литровые - 1 час, литровые – 1,5 часа. Банки закрити кришками і стерилізувати в скороварка з підсоленій водою (25 г на 1 л води): 0,5-літрові - 1 год, літрові - 1,5 години.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|