![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Консервы из шампиньонов Консерви з печерицьОтобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Відібрати молоді капелюшки печериць, діаметром не більше 2,5 см, без пошкоджень і плям.Отобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Відібрати молоді капелюшки печериць, діаметром не більше 2,5 см, без пошкоджень і плям. Крупные шляпки разрезать на две или четыре части. Великі капелюшки розрізати на дві або чотири частини. Очищенные и промытые грибы бланшировать в 2%-ном растворе поваренной соли с добавлением 0,5%-ной лимонной кислоты. Очищені і промиті гриби бланширувати в 2%-му розчині кухонної солі з додаванням 0,5%-ний лимонної кислоти. Затем грибы вынуть из бланшировочной жидкости, промыть в чистой воде и варить в течение 30 мин в специальной заливке. Потім гриби вийняти з бланшіровочной рідини, промити в чистій воді і варити протягом 30 хв в спеціальній заливки. Заливка Заливка На 1 кг грибов — 25 г пшеничной муки, 100 г сливочного масла или маргарина. На 1 кг грибів - 25 г пшеничного борошна, 100 г вершкового масла або маргарину. Соль по вкусу. Сіль до смаку. В горячей воде заварить пшеничную муку, добавить в нее сливочное масло или маргарин (растительное масло для заливки непригодно), посолить. У гарячій воді заварити пшеничне борошно, додати в неї вершкове масло або маргарин (рослинна олія для заливки непридатне), посолити. После окончания варки грибы уложить в банки, залить заливкой, в которой они варились. Після закінчення варіння гриби укласти в банки, залити заливанням, в якій вони варилися. Банки закрыть крышками и стерилизовать. Банки закрити кришками і стерилізувати. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Консервація печериць|рецепти консервування грибів|маринування печериць|рецепт маринованих грибів|консервування шампіньйонів|печериці консервовані рецепти|консервовані шампіньйони|печериці консервовані|консервування печериць|рецепт маринованих печериць|як закривати шампіньйони|шампіньйони консервовані|рецепт консервованих шампіньйонів|як маринувати печериці|консервовані печериці рецепт|консервування грибів|консервовані шампіньйони рецепт|як консервувати печериці|консервування грибів рецепт|рецепти консервування шампіньйонів|htwtgnконсервування шампіньйонів Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |