|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: гриби Консервы из маринованных грибов Консерви з маринованих грибів Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Приготувати і закип'ятити марінадную заливку з розрахунку: на 1 літр води - 60-80 г солі і 30 г цукру.
На 0,5-литровую банку – 700 г свежих грибов, 30 г 5%-ного уксуса, 8 г соли, 3 г сахара, 1 лавровый лист, по 1-2 штуки горького и душистого перца. На 0,5-літрову банку - 700 г свіжих грибів, 30 г 5%-ного оцту, 8 г солі, 3 г цукру, 1 лавровий лист, по 1-2 штуки гіркого і запашного перцю.
Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Приготувати і закип'ятити марінадную заливку з розрахунку: на 1 літр води - 60-80 г солі і 30 г цукру.
Грибы, отварить в течение 25-30 мин в подсоленной воде (на 300 г воды 15 г соли), помешивая и снимая пену. Гриби, відварити протягом 25-30 хв у підсоленій воді (на 300 г води 15 г солі), помішуючи і знімаючи піну. В банки положить пряности и влить уксус. У банки покласти прянощі і влити оцет. Потом быстро уложить в них горячие отваренные грибы, залить их горячей заливкой. Потім швидко укласти в них гарячі відварені гриби, залити їх гарячою заливкою. Банки закатать крышками и стерилизовать в кипящей воде: 0,5-литровые – 15 мин, литровые – 20 мин. Банки закатати кришками і стерилізувати в киплячій воді: 0,5-літрові - 15 хв, літрові - 20 хв.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|