Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Консервы из маринованных грибов Консерви з маринованих грибівПриготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Приготувати і закип'ятити марінадную заливку з розрахунку: на 1 літр води - 60-80 г солі і 30 г цукру.На 0,5-литровую банку – 700 г свежих грибов, 30 г 5%-ного уксуса, 8 г соли, 3 г сахара, 1 лавровый лист, по 1-2 штуки горького и душистого перца. На 0,5-літрову банку - 700 г свіжих грибів, 30 г 5%-ного оцту, 8 г солі, 3 г цукру, 1 лавровий лист, по 1-2 штуки гіркого і запашного перцю. Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Приготувати і закип'ятити марінадную заливку з розрахунку: на 1 літр води - 60-80 г солі і 30 г цукру. Грибы, отварить в течение 25-30 мин в подсоленной воде (на 300 г воды 15 г соли), помешивая и снимая пену. Гриби, відварити протягом 25-30 хв у підсоленій воді (на 300 г води 15 г солі), помішуючи і знімаючи піну. В банки положить пряности и влить уксус. У банки покласти прянощі і влити оцет. Потом быстро уложить в них горячие отваренные грибы, залить их горячей заливкой. Потім швидко укласти в них гарячі відварені гриби, залити їх гарячою заливкою. Банки закатать крышками и стерилизовать в кипящей воде: 0,5-литровые – 15 мин, литровые – 20 мин. Банки закатати кришками і стерилізувати в киплячій воді: 0,5-літрові - 15 хв, літрові - 20 хв. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Рецепт маринованих грибів|рецепти маринування білих грибів|консервування білих грибів|гриби консервування|рецепт маринованих білих грибів|рецепти консервування грибів|маринування грибів рецепти|рецепти маринування грибів|консервування печериць|мариновані гриби рецепти|рецепти маринованих грибів|гриби мариновані|як маринувати гриби|рецепт консервування грибів|консервування грибів|засолка грибів|мариновані гриби рецепт|маринування білих грибів|рецепт маринування консервування білого гриба|маринування грибів|гриби мариновані без оцту|marinovani gribi Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |