|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: борщі Польский борщ Польський борщ Приготовить бульон из расчета на 6 человек. Приготувати бульйон з розрахунку на 6 осіб. Два средних кочана капусты разрезать на четыре части. Два середніх качана капусти розрізати на чотири частини.
Приготовить бульон из расчета на 6 человек. Приготувати бульйон з розрахунку на 6 осіб. Два средних кочана капусты разрезать на четыре части, к ним прибавить пару бураков, ошпарить кипятком, сварить, отцедить воду, заправить нашинкованными овощами готовый мясной бульон. Два середніх качана капусти розрізати на чотири частини, до них додати пару буряків, обшпарити окропом, зварити, відцідити воду, заправити нашаткованими овочами готовий м'ясний бульйон. На сковороде потушить в масле 4 крупных помидора, протереть через мелкое сито и тоже пустить в бульон, довести его до кипения. На сковороді згасити в маслі 4 великих помідора, протерти через дрібне сито і теж пустити в бульйон, довести його до кипіння. Отпускать в тарелках, на каждую порцию класть 4(!) ложки сметаны. Відпускати в тарілки, на кожну порцію класти 4 (!) Ложки сметани.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|