|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: борщі С жареною сельдью Зі смаженою оселедцем Сварить бульон из сушеных грибов с кореньями, две печеные свеклины почистить, порезать, опустить в бульон. Зварити бульйон з сушених грибів з корінням, дві печені свекліни почистити, порізати, опустити в бульйон.
Сварить бульон из сушеных грибов с кореньями, две печеные свеклины почистить, порезать, опустить в бульон, заправленный свекольным рассолом, солью, перцем. Зварити бульйон з сушених грибів з корінням, дві печені свекліни почистити, порізати, опустити в бульйон, заправлений буряковим розсолом, сіллю, перцем. Сельди (три штуки), предварительно отмоченные, жарят в масле, кладут в прокипяченный борщ и еще раз его кипятят. Оселедця (три штуки), попередньо отмоченной, смажать в олії, кладуть у прокип'ячений борщ і ще раз його кип'ятять. Теперь можно подавать в супнице на стол. Тепер можна подавати до супницю на стіл.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|